Vill bara klargöra detta

Angående kommentarerna som kom förut angående Olle och hur han dog. Vi har pratat med dom och det var inte alls så det gick till. Så här sa dom till mamma när dom först ringde och berättade:
 
Dom skulle gå ner och ge morgonhö kl 6 på morgonen. Då hade Olle stått längst ner i hagen och inte kommit fram och hälsat som han alltid brukade göra annars. Då gick dom ner för att kolla att allt var okej, men kunde genast konstatera att benet var av. Det fanns inget man kunde göra, vetrinären fick komma på en gång.
 
Jag vet att det kanske låter lite halvt för er, men jag vet att dom inte har ljugit. De har mitt förtroende till 100% och jag litar på dom! Vill inte ha några kommentarer på det här inlägget för diskussionen är redan slut. Spekulera inte i detta, utan lita på oss istället. Men tack iallafall för att ni bryr er<3
 
Älskar den här bilden, vi har exakt samma min och allt...
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin