16 mars

Idag red jag Tristan runt långslingan och jag vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att han verkligen gick mig på nerverna. Orkar inte riktigt gå in på detaljer men han kollade på iprincip ALLT idag. 
 
Började redan när jag kom in i skogen att han inte ville koncentrera sig utan han kollade bara på annat, samma sak när jag försökte jobba honom i traven. Han tog inte alls ut steget utan var bara allmänt trotsig. I galoppen stod jag i lätt sits och bara lät han rulla på, sen helt plötsligt stannade han och var på väg att vända. Blev riktigt sur på han då för det är något han aldrig brukar göra och han har aldrig gjort det innan heller. 
 
Resten av turen gick väl lite sisådär, men mot slutet när han hade lugnat ner sig lite grann så sötte han sig bättre och var ganska fin i traven. Det kändes iallafall lite bättre efteråt när vi avslutade ett dåligt ridpass bra! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin