Dålig uppdatering

Det är jättedålig uppdatering nu, men jag hade glömt mobilen hemma. Men nu har jag hämtat den igen. Vi håller på med en sak som jag inte vill säga nu, men om det blir av så kommer jag bli så sjukt glad! Det skulle verkligen göra min dag eller resten av mitt liv typ! Åh va jag är rädd/glad just nu.......
 
Ikväll är det iallafall träning med Olle, det kommer bli riktigt stressigt. Mormor kör ut mig till stallet vid 5, mamma kommer så fort hon slutar halv 7 och då lastar vi på en gång. Själva träningen börjar 7. Som sagt så kommer jag inte att hoppa lika mycket som dom andra än, men det är ett stort steg bara att han kan vara med!
 
Förresten så anmälde jag mig till dressyrtävlingen igår.
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin