Dressyr

Idag fick Tristan gå ett dressyrpass vilket var välbehövligt för hans del, jag fick dock lov att rida på parkeringen då ridbanan inte var fixad. Det var väl ingen höjdare direkt då Tristan är otroligt okoncentrerad när man rider där men det var väl bättre än ingenting iallafall. 
 
Ridpasset gick väl egentligen både bra och dåligt, i början när jag travade fram honom var han lugn och lyssnade riktigt bra. Men så fort jag tog galopp blev han genast mycket piggare och strumtade i mig. Efter att jag hade galopperat en stund och skulle trava blev han så otroligt jobbig, han bara sprang på med huvudet högt och var väldigt uppstressad. 
 
När han hade lugnat ner sig och kommit ner på jorden blev han genast fin igen. Han travade på riktigt bra och lyssnade helt okej på mig. Avslutade när han kändes lugn och skrittade då hem! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin