God morgon!

Jag hann aldrig blogga igår så jag skriver lite snabbt om gårdagen nu. Började med att rida Linuz på en liten ridplan, han var lite seg men det gick väl ganska bra ändå. Fast jag klädde på mig lite för mycket kläder så det blev ganska varmt.

Efter att jag hade ridit han så red jag Tristan en sväng i skogen, han var inte alls så stel så jag travade några bitar också. Det kändes dock att han inte hade blivit ridit ordentligt då han var lite svår att ställa, det blev iallafall bättre i slutet.

På kvällen var det trav så jag var där och hjälpte till lite grann. T som jag har ridit i veckan vann sitt lopp så det var kul!




Kommentarer
Postat av: bubbe

Kul att T vann. Säkert dig förtjänst att det gick så bra. Jag fixar Tristans box i morgon har pratat med John

2013-03-08 @ 13:25:14
Postat av: Anonym

Oooh jätte bra!

2013-03-08 @ 18:18:52
Postat av: Anonym

vem är linuz?:)

2013-03-11 @ 09:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin