Hoppning

Vi hoppade lite på hippo idag och det gick varken bra eller dåligt. Det sket sig med övningen vi hade tänkt bygga upp, så det fick bli en linje med fyra språng istället. I uppvärmningen rullade jag på två sockerbitshinder som stod framme, både i trav och galopp. Olle har blivit jättebra på att travhoppa och landa i trav.
 
Olle blev väldigt ivrig och studsig i hörnen, så jag fick sitta emot väldigt mycket. Satte ihop sockerbitarna, linjen och en kombination till en bana som jag kom på kanske 2-3 gånger. Jag vet inte, men jag hade ingen bra känsla. Kanske var det bara för att han var lite piggare än vanligt och att det vardärför vi kom fel? Jag gillar iaf inte att han trampar om. Men det såg bättre ut på filmen. Får sluta noja helt enkelt!
 
Efter tävlingen på måndag så ska vi lägga in en skrittvecka för Olle. Det blir jättebra!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin