Intensiv dag

Efter att jag hade varit och ridit med Sandra imorse så fick jag rida en av Maddes araber. Linuz som han kallas är en 4-årig hingst men han var riktigt snäll och lugn att rida. Jag började med att rida han på en liten ridplan några minuter så jag lära känna honom lite innan jag sen red ut i skogen. Jag red han runt en slinga runt berget i alla gångarter och det gick bra, han var lite seg i början men sen efter ett tag blev han piggare.
 
Jag avslutade med att rida Tristan en liten sväng. Han var ganska stel och hade blivit lite tjock där han var sprutad så jag skrittade bara lite lugnt runt den kortaste slingan så han skulle få röra lite på sig och mjuka upp sig. 
 
Jättedålig bild på Linuz från idag, ska försöka ta en bättre bild någon annan dag!
 



Kommentarer
Postat av: Maja og Hanne

Så fine hester! :)

2013-03-05 @ 22:53:07
URL: http://sunnhetenselvliksom.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin