Lördag

Idag har det varit en ganska lugn dag, dagen började med att vi åkte iväg på hööks och sedan royal för att se om det fanns något kul plus att jag behövde ett par nya stallskor. Såklart hittade jag inte några men kom hem med lite andra saker istället! 
 
När vi kom tillbaka till stallet igen så åkte jag ut och red Linuz. Jag red han runt några utav slingorna och det gick bra, han är så härlig att rida så det kan ju nästan inte gå dåligt. Red i alla gångarter och hans galopp är riktigt härlig, man behlver kanppt hålla i tyglarna och han smygökar ingenting!
 
Efter det så red jag Tristan, jag red han runt samma slingor som jag red Linuz. Tristan var riktigt jobbig idag, han var otroligt stark och pigg så det blev bara trav och skritt för honom idag. Kan säga att armarna värkte ganska mycket efter den ridturen.. Linuz var en dröm att rida om man jämför med Tristan idag. 
 
Tur han är söt!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin