Olle 13/3

Direkt när jag skrittade in i skogen så kände jag att Olle var jättespänd. Det är jättemycket renar i skogen, flera tusen om man ska gå på vad som sägs. Vi hade mött många renar på vägen till stallet så jag visste att jag skulle möta några i skogen. Iallafall så började jag med en trav, då var han faktiskt riktigt fin. Jag fick vara bestämd med honom, men kunde göra lite skänkelvinkingar fram och tillbaka över vägen.
 
Efter ett tag träffade jag 5-10 renar, dom drog iväg i 180 när dom såg Olle. Men efter det var Olle ganska stressad, jag insåg att jag kunde glömma att jobba med övergångar som jag hade tänkt. Skrittade en bit men när jag skulle vända så frös Olle fast i marken och ville inte gå. Jobbigt läge. Jag hoppade av och gick kanske 50 meter med honom innan jag hoppade upp igen. Då tog jag en kort trav och kände igenom honom. Det kändes riktigt bra förutom att han var spänd. Formen var jättebra men han var jättespänd i resten av kroppen.
 
Åh jag vill bara ha sommar och att alla renar ska försvinna! :(
 
Bild från idag!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin