Olle 17/3

Idag for vi in till hippo och red lite dressyr. I början var Olle jättelugn och fin, vilade på steget och lyssnade riktigt bra! Jag gjorde små volter så att han blev samlad och jättefin. Men jag var spänd och okoncentrerad vilket gjorde att han också blev det. Jag kunde inte heller sitta jättebra i sadeln eftersom jag red utan stövlar. Allt blev bara ryckigt och osammanhängande.
 
Men det jag måste tänka på är att inte bli för fast i handen, då blir Olle bara trippig och istadig. Sen måste jag också räta upp mig och skjuta tillbaka axlarna. Jag ska jobba mer med övergångar i skogen, det måste vi verkligen bli bättre på.
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin