Olle 20/3 och film!

Innan jag red så började jag rycka Olles man, det behövdess verkligen. Den är tjockast framme vid öronen, och sen blir den tunnare och tunnare. Hann inte klart så jag får fortsätta imorgon!
 
Annars var han riktigt fin idag, jag jobbade mycket med halter och igångsättningar och jag tycker att han har blivit mycket bättre. Träning ger färdighet! Efter att jag hade travat fram så satte jag mig ner i sadeln och helt sjukt vad fin han var! Gjorde  skänkelvikningar och travökningar och han kom tillbaks jättebra. I galoppen blev han spänd, antingen gick han lite för fort eller lite i undertempo. Det är ganska typiskt Olle när det är renar i närheten. Men jag jobbade honom i en lång låg form från lätt sits. Under avtravningen blev han lite pigg, men gjorde ett jättefint avbrott till skritt som avslutning :)
 
Här kommer filmen från i träningen, jag visste först inte om jag ville lägga upp den eftersom jag red allt annat än bra. Satte honom i kassa lägen på trippeln och linjen med kombinationerna. Men ni får se själva, båda tyckte att det var jättekul iallafall!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin