Onsdag

Idag gick faktiskt Tristan ganska bra när jag red honom för en gång skull. Jag hade egentligen tänk rida dressyr idag men det blåste iprincip strom på parkeringen så jag ändrade mig ganska fort och red runt långslingan istället. Men han blev inte helt utan dressyr, utan jag red istället "dressyr" i skogen.
 
Vanligtvis brukar jag låta han galoppera på som han vill på långslingan men idag försökte jag få honom att gå i samlade gångarter och det gick faktiskt ganska bra. Han fick inga utbrott och lydde på något konstigt sätt även ganska bra i galoppen. Mot slutet blev han lite piggare i galoppen och ville springa fortare men han höll sig i skinnet ganska bra ändå! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin