Onsdag

Idag hade jag tänkt att rida Tristan på ridbanan men jag har ingen aning om vad dom har gjort med den då det såg ut som dom hade börjat ploga den och sen ändrat sig eller något? Iallafall så gick det bara att skritta och trava på ridbanan så jag red bara en liten stund där innan jag istället fortsatte mot parkeringen för att rida där istället. 
 
Det gick väl helt okej att rida ändå, i början var han väldigt hård i munnen men efter en liten stund blev han mjukare. Eftersom jag var tvungen att rida på parkeringen så red jag mest på en volt och bara försökte hålla honom lugn. När jag galopperade i höger varv var han riktigt lugn och lyssnade bra, när jag bytte varv stressade han bara upp sig och då gick det inte alls lika bra. 
 
I slutet efter jag hade galopperat så var han väldigt uppstressad så då jag red bara runt på lite volter, serpentiner osv så han skulle lugna ner sig. Vet inte riktigt varför han stressar upp sig så mycket men i slutändan blir det väldigt jobbigt..
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin