Ont i hela kroppen...

Direkt när jag vaknade insåg jag att mina knän inte hade blivit bättre under natten. Har haft lite problem med dom till och från under vintern. Jag kunde knappt svänga och när jag försökte stanna så gjorde det så ont att knäna vek sig. Efter lunch stannade jag kvar i stugan och vilade i kanske en timma.
 
Mot slutet av dagen när vi var uppe på fjället så skulle jag testa ett litet hopp, men bakom det var de djupsnö och en kant.. mina skidor stannade och jag fortsatte framåt. Landade på magen, tappade andan och fick ont i revbenen. Det var synd eftersom jag skulle ha åkt med Angelique nu på kvällen...
 
Imorgon åker vi som sagt hem, jag kommer nog inte kunna blogga i bilen så jag gör nått tidsinställt!
 
Bild från clinicen med Patrik Kittel
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin