Skön vecka

Den här veckan har gått riktigt fort, kan vara för att vi hade "helg" mitt i veckan, haha. Men iallafall så är det ju fredag idag och jag tror att vi bara har 3 lektioner idag. Varannan vecka har vi en till lektion på fredagar och det är inte alltid vi har den så det är lite svårt att hålla reda på det där!
 
Efter skolan ska jag fara till stallet, där ska jag skritta ut med Tristan en liten sväng så han ska få röra lite på sig. Efter det ska jag börja smörja och packa allt till imorgon, ska också välja ut vad han ska ha för schabrak och om han ska ha luva eller inte och det kan ta sin lilla tid. 
 
Jag köpte en helblå luva från eskadron tidigare i veckan. Men han kunde tyvärr varken ha full eller ponny, han drunknade iprincip i full och i ponny såg han bara konstig ut..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin