Träningen

Haha jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Olle skötte sig hur bra som helst! Framridningen blev jättehastig och konstig, men han blev inte så stressad. Sen hoppade vi fram på en oxer, tog två språng och sparade honom på det tredje. Han kändes så fin och Sussi sa det att de finns igen anledning att hoppa bara för att hoppa. 
 
Vi hoppade först första halvan av banan, sen andra halvan. Olle kändes pigg och framåt med ett bra sug i handen utan att bli stark. Banan hade svåra svängar, trippel och en linje med två kombinationer. Olle ville verkligen hoppa och sökte hindrena, ibland blev han nästan för ivrig. 
 
Det är bara saker som jag ska tänka på, att inte ta förhållningarna "uppåt" mot kroppen utan krama i tyglarna istället. Annars red jag några helkassa vägar och la honom dåligt på kombinationslinjen. Men han hoppade ändå utan att tveka så jag är jättenöjd med honom! :)
 
Film kommer!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin