Wild and crazy

Idag under dagens ridtur var Tristan lite wild and crazy, jag lät han gå iprincip som han ville då jag red dressyr igår och det var väldigt uppskattat från Tristans sida. Han var otroligt pigg och hade öronen spetsade nästan hela turen, sånt gör en faktiskt lite glad så jag satt mest och skrattade åt honom, haha! 
 
Iallafall så red jag först runt lillslingan och sedan avslutade jag med att rida två galopp intervaller i backen. I backen blev han otroligt taggad när jag lät han galoppera upp så det kom några bocksprång. Jag blev lite förvånad först då han nästan aldrig brukar bocka men han hade öronen framåt så det var bara att strunta i det. 
 
Dom första bocksprången var nog på grund av att han har lite överskottsenergi men i den andra intervallen där han också bockade så vet jag faktiskt inte varför, antigen blev han sur när jag höll i han för att han inte skulle galoppera så fort eller om sadeln tryckte någonstans/låg dåligt. 
 
Tristan idag.
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin