10 saker om mig

 
1. Jag kan inte sitta normalt på en stol, det går verkligen inte. Antingen sitter jag med benen uppdragna, snett eller så vickar jag stolen så mycket bakåt att jag nästan ramlar. Ni anar intee hur många gånger per dag som mina kompisar säger "sitt normalt Agnes"...
 
2. Jag har tänkt färga håret sen jag gick i 6an eftersom jag verkligen hatar min hårfärg jättemycket. Eller jag hatar förresten hela mitt håt. Usch. Men det blir aldrig av.
 
3. När jag var liten så var min största dröm att en gång äga en skäck.
 
4. Jag har ramlat av en gång på tävling och det var på min allra första klubbis när jag var 9-10 år. Oj va arg jag var, men två månader senare tog jag samma ponny igen och nollade. Den ponnyn står fortfarande på hippo, helt sjukt fin är han!
 
5. Efter Olle sa vi att vi aldrig mer skulle köpa osett och aldrig mer en vit häst. Nu har ju just importerat en vit ponny. Bra där...
 
6. Jag hatar att ha på mig kragtröja, vilket brukar bli ett problem på tävlingar. Jag brukar knäppa den på framhoppningen och knäpper upp den det första jag gör när jag har kommit ut från banan. Damp unge..
 
7. Jag hatar att äta frukost, allt bara växer i munnen och är jätteäckligt. Men när jag var liten så kunde jag äta hur mycket frukost som helst!
 
8. När jag har gått ut gymnasiet vill jag åka ett år till Tyskland och jobba hoos någon duktig ryttare, typ Lunger Beerbaum!
 
9. Jag älskar isbitar, det är det godaste som finns! Kan äta hurr mycket som helst, men mina föräldrar gillar inte att jag gör det haha..
 
10. Min största förebild inom ridsporten är Kristina Warg! Men bland elitryttarna så är det Ludger Beerbaum, Pius Schwizer och RGB :)
 
Kristina Warg på GHS
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin