21 maj

Idag har det varit en ganska lugn dag som egentligen bara har bestått av matteprov, inte det roligaste men nu är det iallafall bortgjort och det känns riktigt skönt, så nu ska jag sluta tjata om det! Jag slutade iallafall vid 1 tiden och då for jag hem och la mig och solade någon timme innan jag sen åkte till stallet. Eftersom det var trav hade jag ingen direkt bårdska. 
 
I stallet tog jag bara in Tristan från hagen samt borstade honom och efter det fick han stå inne i några timmar innan han fick gå ut för natten igen. Jag var även förbi på pegasus en sväng och köpte ett pannband som han kan ha hemma, antar att det inte kommer hålla så länge men får väl hoppas på det bästa iallafall. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin