Bra debut!

Ld 0 fel
Har inte så mycket att säga om den här klassen. Han var som en tickande bomb på framridningen men jag valde ändå att spara på energin lite. På banan hoppade han fint och vi hade bra flyt. En stabil noll runda!
 
Lc 0+4 fel
Till den här klassen var han jättetrött, han har inte så bra kondition än. Banan var helt galet svår, alla jag pratade med klagade på den. Men vi var felfria fram till sista hindret som var ett räcke. Där släppte jag iväg honom så att han fick med oss det. Surt, min vinnarskalle klarar inte av sånna tabbar. Men vad gör det om 100 år, nya tag i morgondagens Lc!
 
Det var några som fotade, så om ni ser det här skicka bilderna till [email protected]. Filmer kommer också från båda rundorna!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin