Cracker 12/5

Jag började med att värma upp i alla gångarter i båda varven. Kände lite på honom och hacket, gjorde volter och övergångar så att han skulle lyssna. Han tittade på speglarna lite då och då, men efter ett tag vande han sig. Galoppen måste stärkas så att den blir mer reglerbar, idag brröt han av till trav när jag försökte minska.
 
Mamma tog fram en bomserie, ett sockerbitshinder på diagonalen och ett kryss på långsidan som vi rullade över några gånger. Han var riktigt stark när jag försökte bromsa och drog ner huvudet och sprang. Men det blev bättre för varje gång! Mot slutet gjorde mamma om krysset till ett räcke och jag kom på samma sak igen. Hoppa kan han, det märker jag. Men det är en hel del makrjobb kvar. Det kommer att bli jättebra :)
 
Har filmer som jag kan lägga upp sen om ni vill!
 



Kommentarer
Postat av: M

Det skulle va kul att se en film med Cracker! :)

2013-05-13 @ 11:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin