Cracker v.21

Måndag- Promenad
 
Tisdag- Lydnad
 
Onsdag- Lösgörande och galopp
 
Torstag- Skritt
 
Fredag- Tävling surf. Ld och Lc
 
Lördag- Tävling surf, Lc
 
Söndag- Skritt eller promenad
 
Jag vet inte riktigt än, men som vanligt när jag gör sånna här så kommer dom att ändras under veckan. I helgen hoppar vi tre klasser på surf, jag kommer mest att rida på nollan beroende på hur han känns. Ska bli sjukt kul att täva igen!
 
Idag ska mamma gå en promenad med Cracker, det blir jättebra eftersom han säkert är lite trött efter träningen igår. Själv ska jag vara hemma och skriva på alla mina inlämningar haha..
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Vaccineras hästar på Irland som i Sverige? Har ni hunnit vaccinera honom så ni kan tävla? Är dom inte vaccinerade innan måste dom ha två eller tre sprutor innan dom är grundvaccinerade.

2013-05-20 @ 22:33:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin