Dagens ridpass

Tristan fick gå ett pass på ridbanan idag och jag vet inte riktigt vad jag ska säga, vi provade en annan sadel idag för att se om det var någon skillnad. Det var väl ingen större skillnad förutom att han var riktigt hemsk i galoppen. I början när jag trava fram så var han lugn och fin men sen vet jag inte vad han höll på med. 
 
Han stressade upp sig och allt var bara kaos, men sen när han hade fått ta det lugnt och trava en liten stund så blev han iallafall fin när jag travade av honom. 
 
Bubbe fotade lite när jag red idag men min kamera strejkar och tar usla bilder, har nästan lust att slänga den i väggen då bilderna blir brusiga och oskarpa..
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin