Dåligt ridpass

Idag gick det riktigt riktigt dåligt att rida. Redan från början var han tjorvig med huvudet, jag fick inte ta i honom för då slängde han med huvudet. Jag hatar när hästen inte går fram, så jag kortade tyglarna och la  på ben för att få en ärlig bjudning, men då kröp han ihop och blev jättekort och försökte bara komma undan. I galoppen ville han inte heller, så fort jag tog i tyglarna så bröt han av till slängtrav. Efter ett tag gav jag upp och travade av honom, då kändes det lite bättre iallafall.
 
Jag tänker rida på hacket imorgon ifall han har något sår i mungiporna. Det är möjligt att han har det för han uppfördesig så här förra gången han hade det. Det var mycket insekter också, sånt har dom inte på Irland så han kanske kände av det. Men jag ska inte ha så höga krav heller, jag har haft honom i tre veckor och känner honom inte riktigt än. Hoppas att det känns bättre imorgon!
 
 
The typical Kryckisbild...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin