Dåligt väder och pigg ponny

Alltså är det inte sjukt att vi alltid lyckas? Det började spåregna direkt vi skulle sitta upp, sen ösregnade det under hela ridpasset och slutade när jag hoppade av. KKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
 
Iallafall så fick Ebba börja rida, han hatade regnet och blev därför jättepigg. Men han blev inte springig utan bara stor i steget, jag vet inte men jag tror faktiskt att hon gillade honom haha!
 
Jag tog bara lite trav och galopp, men han kändes bra om man bortser från att han var ganska pisst på vädret. Checkade bara av lite innan jag travade av, inget roligt ridpass även om ponnnyn skötte sig....
 
När vi kom in så såg vi att han hade ett såri mungipan, det kanske är därför han drar ner huvudet i avbrotten? Vi åkte förbi granngården och köpte ett hackamore och ludd på väg hem. Jag lär nog dö imorgon ;)
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin