Cracker 16/5

Idag hade jag tänkt rida ett lydnadspass, men la det åt sidan då jag red på hacket. Började med att värma upp honom i trav och galopp. I galoppen gjorde jag lite avbrott till trav för att kolla att jag hade honom med mig, det var inga större problem. Sen skrittade jag bort till stället jag galopperade på igår och red lite där. Travade på väg bort och gjorde tempoväxlingar och skänkelvikningar i en jättekort trav. Jättefin! På väg tillbaka fick han sträcka ut i galopp. Herregud va ponnyn kan springa. Är glad att jag fick stopp om man säger så, han lyssnar bra i själva galoppen, men när man ska bryta av så blir han stark i munnen. När jag travade av så var han jättefin, när man väl har tagit tag i honom så lyssnar han jättefint!
 
Jag har också tagit tag i operation fläta ner manen, den är minst sagt vildvuxen. Sen har jag fått hem mitt paket från hööks som innehöll så mycket som ett träns, fram/bakskydd och en förbygel. Haha det verkar som att skydden och förbygeln är för stora men mamma skulle prova imorgon. 
 
Kryckis va inte på fotohumör..
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin