Fortfarande nöjd...

Haha jag är fortfarande jättenöjd med att min So inlämning är klar. Livet blev så sjukt mycket lättare helt plötsligt...
 
Idag ska jag rida ett ganska lugnt pass på C, men ändå så att han får röra på sig. Ska ta lite i alla gångarter och kolla så att gas och broms funkar bara. Efter det ska jag smörja, packa saker och duscha honom. Sen kanske jag börjar göra knoppar, och om jag har tur så får jag klippa stubben bakom öronen...
 
Men nu ska jag skirva klart min slöjdutvärdering som ska in imorgon, får helt enkelt börja om för min lärare verkar inte ha några planer på att skicka tillbka mitt förra arbete.
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin