Lördag

Idag har jag inte alls gjort mycket förutom att sola och vara i stallet, jag och Ronja klev upp ganska tidigt imorse och satt en stund i solen innan vi cyklade till stallet. Ronja fick rida lite idag också innan jag sen red en liten stund, han var lite stel i ena sidan men det var så otroligt varmt så det blev bara ett lugnt pass för honom idag.
 
Vi åkte hem vid lunch tid igen och då for Ronja hem, jag satte mig då på baksidan och solade någon timme innan jag åkte till stallet ännu en gång. Då för att ta in han från hagen och borsta han. Jag har alltså cyklat lite mer än 12 km sammanlagt idag, god job! 
 
Nu blir det att dejta matteboken och kolla en stund på eurovision. 
 
Ronja & Tristan igår! :)
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin