Måndag

Idag fick Tristan gå en tur runt lillslingan och det gick helt okej. Han var inte alls lika tittig som han har varit de senaste månaderna och han skötte sig ganska bra. Jag jobbade honom ganska mycket i traven innan jag tog galopp och i ena galoppen var han fin men i andra var han inte lika fin. 
 
Avslutade med att rida två intervaller i backen i galopp, han vill helt av allt skena upp för backen men idag försökte jag få honom att gå i en någorlunda samlad galopp. Han var otroligt laddad och galopperade nästan på stället men tillslut så kunde han iallafall nästan gå som en normal häst! 
 
Nu ska jag sista minuten plugga till matteproven imorgon, det enda positiva är iallafall att vi får sluta vid 2 tiden istället för 20 i 4. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin