Min tid med Tristan del 2

I februari åkte vi till timrå och startade våran första tävling då tävlingen på hippologum blev inställd på grund av att dom hade kvarka där. Iallafall så var det väl en bra tävlingsdebut, i första klassen som var en LB fick vi 4 fel i omhoppningen då jag klantade mig lite och sedan i LAn var vi nolla och kom 2a, alltså kunde det nästan inte gått bättre än vad det gjorde. På vägen hem var det dock världens snöstrom och det gick inte köra mer än 60 på E4an..
 
 
Det fortsatte gå framåt med Tristan och i mars åkte vi till övik för att starta våran andra tävling, vi nollade 2 av 3 klasser och åkte hem med en vinst. 
 
I april fick vi våran första svacka, men troligtvis berodde den bara på att vi provade en ny sadel som inte passade på en tävling. Vi kom tillbaka ganska fort men valde att gå ner lite i klasserna på tävlingen efteråt. Hoppade en LC för första gången med Tristan och blev placerad. 
 
 
Det blev en paus med tävlingarna så vi tränade på i både dressyren och med hoppningen, det gav resultat och på första utetävlingen i Vännäs vann vi ett mountain horse pony cup kval av kategori D, samt att vi fick mest poäng av alla kategorier.
 
Det började gå framåt igen och det mesta kändes bra även om jag fortfarande inte red han riktigt bra. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin