Min tid med Tristan del 4

I slutet av sommaren köpte vi en ny sadel, det visade sig seanre att den inte låg bra på honom. Vi märkte det inte direkt utan det var väl egentligen när det började gå sämre som vi började fundera på om det var sadeln. 
 
Men medan det fortfarande gick ganska bra så var vi till Övik och tävlade, tror det var i början av augusti. Vi hoppade en LC som uppvärmningsklass där vi kom 4a, det var även en stilhoppning som vi vann med hela 59 poäng. I LAn vet jag inte vad som hände men på något sätt lyckades han snubbla i ett hinder och jag flög av honom för första gången. 
 ,
 
Efter tävlingen i övik började det gå utför, vi fick något fel i varje klass och han började även stanna vilket inte är något han brukade göra förut. Vi bytte då tillbaka till hans gamal sadel då vi trodde att det var sadeln som var felet, det blev väl lite bättre men rundorna var fortfarande kaos enligt mig. 
 
Men vi avslutade iallafall utomhussäsongen med att vinna en LB trots en värdelös runda.  
 
 
Vi laddade om och började förbereda oss inför inomhussäsongen, det fortsatte väl egentligen att gå dåligt. På första inomhustävlingen på hippo blev det blandade resultat, Tristan ställde inte riktigt upp och jag red inte ordentligt. 
 
I november åkte vi till timrå för att tävla sista tävlingen för året. det var även blandade resultat där men vi avslutade iallafall året med en godkänd runda i LA. 
 
Vi ställde in resan till borås och mhpc då det inte kändes värt att åka så långt när det inte kändes bra, även om det hade varit en rolig upplevelse.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin