Min tid med Tristan del 5

Efter att tävlingssäsongen var slut tränade vi för Emma Emanuelsson en gång innnan vi bestämde oss för att kolla upp Tristan då han inte fungerade riktigt bra. Det var inga speciella fel på han, men eftersom han inte kändes bra sprutade vi honom endå. Han fick även sin "vintervila" då och fick ta det lugnt ett tag då vi även var på semester. 
 
 
Efter igångsättningen började hårdträningen för Tristan. I januari tränade vi för Micke Schultz och Tristan var helt vild, haha. 
 
Dom flesta träningarna vi var på gick bra men att rida honom hemma var fortfarande väldigt jobbigt. Tristan är lite speciell och väldigt jobbig att rida hemma, han sticker gärna och man har ingen vidare kontroll över honom i skogen. Detta gäller då endast när man galopperar.
 
Några filmer från olika träningar i vinter
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin