Min tid med Tristan del 6

I februari var det dags för årets första tävling, den gick både bra och otroligt dåligt. I första klassen var Tristan helt ok och hoppade bra, tabbade mig dock och missade ta en halvhalt till en kombination så båda bommarna föll. Vi hade annars snabbast tid av d ponnysarna. 
 
I andra klassen har ja ingen aning om vad som hände, han hoppade dom första hinderna bra och sen tog det bara tvärstopp och han ville inte mer. Vilket är konstigt för Tristan brukar alltid hoppa oavsett hur man kommer när han är som han ska. 
 
 
Efter tävlingen på hippo kollade vi upp han, var inget fel på honom förutom bakknäna. Vi sprutade dom och han blev otroligt svullen i hela låren så han fick ta det lugnt lite längre än vad som var beräknat. 
 
I mars var vi och tävlade igen, den tävlingen gick så otroligt dåligt. Första klassen var det egentligen mitt fel då jag "tappade" min ridning lite eftersom han var så himla lydig. Andra klassen red jag verkligen ordentligt men han  stannade ut sig ändå. 
 
Vi ställde in tävlingen i sundsvall och åkte upp till boden istället, vi såg då att han var jättetjock i ett bakknä och han hade fått en reaktion av sprutningen. 
 
 
Medan Tristan ändå var i boden så åkte vi till Finland för att kolla upp honom, det var inga större fel på honom. Men dom hittade iallafall en sak så han blev sprutad där. 
 
Nu håller han på att sättas igång igen och om någon vecka är det dags för tävling igen! Vi har haft många med och motgångar under den tiden jag har haft honom, han har fått mycket muskler vilket är både bra och dåligt ur min synvinkel då han har blivit otroligt mycket starkare. Men det är bara kämpa på och förhoppninsvis kommer allt släppa snart! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin