Mindre bra dag

Resultaten idag var inte direkt något att hänga i julgranen, men det är väl bara att ta nya tag till imorgon. Vi stryker vi oss från LBn som vi hade tänkt hoppa från början och hoppar en LC istället. 
 
LC: 4 fel
Red inte till första hindret och då tog Tristan chansen att stanna, resten av banan gick väl ändå helt okej även fast det kändes som rundan blev otroligt slarvig. Det värsta som finns är när han kopplar ifrån och kör sitt eget race. Film kommer lite senare!
 
LB: ute
Till LBn bytte jag bett, det blev inte mycket bättre och jag fick väl egentligen ännu mindre kontroll över honom. Han hoppade jättebra på framhoppningen men sprang mest omkring. Inne på banan gick det inget vidare, vi kom bara till hinder 4a innan han vägrade ut sig. Det var en mur men inget som Tristan brukar bry sig om, han kom lite nära första gången men kunde lika gära ha ställt upp och hoppat. 
 
Agnes som har fotat!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin