Nöjd med mig själv!

Jag hae läst ut äckel engenska boken! Har längtat efter att få skriva detta i flera  veckor, kan inte fatta det, helt underbart verkligen! Nu är det bara recensionen kvar. Dessutom har jag pluggat matte inför nationella på tisdag, men jag måste nog ändå plugga i bilen i helgen är jag rädd. Nu ska jag iallafall skriva klart min no inlämning och sen ska jag njuta av att vara ledig resten av dagen/kvällen!
 
Mamma och Vera ska till Olle idag eftersom Vera ska få säga hejdå till honom. Imorgon ska jag duscha honom samt klippa  bort onödigt hår. Men innan det ska jag rida honom en allra sista gång, sista gången på min fina ponny...
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin