Nya benskydd och fin ponny

Efter maten åkte jag och mamma ut till travet och köpte magplatta och benskydd. Vi hittade ett par fina skydd från JW som fick följa med hem. Träffade Linda där också, vi flummade runt och knackade på hjärmar haha... :)
 
C skötte sig riktigt bra idag, provade ett tredelat bett med fasta ringar som han gick jättebra på! I traven gjorde jag övergångar, tempoväxlingar och skänkelvikningar. Allt gick jättebra. I galoppen jobbade jag med att korta och länga steget från lätt sits. Jag gillar inte att bara trycka ihop hästen under ett helt ridpass, utan låter den alltid sträcka ut också. Han fick springa av sig lite energi samtidigt som han lyssnade väldigt bra! Sen travade jag av honom i en låg form.
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin