Olle 1/5

Idagred jag Olle med det vanliga bettet, det gick ganska bra.. I början var han pigg och ville mest springa på. Jag släppte stigbyglarna och redutan en stund. Då tvingas man göra rätt, för annars blir allt kaos. Sen rider jag alltid mycket bättre när jag väl har tagit stigbyglarna igen, mitt skänkelläge blir bättre och jag blir stabilare i sitsen.
 
I galoppen var jag noga i fattningen så att han inte fick kasta sig iväg, istället fick han sätta bakbenen under sig och "skritta in i galoppen". Gjorde han inte det så bröt jag av och försökte igen helt enkelt. Tog två galopper, han fick både få fritt och samlat. Jag gillar inte att ligga och göra samma sak hela tiden. När jag kortade upp så bestämde jag ett tempo som han skulle gå i oavsett var han hade huvudet. Och herre min skapare så fin han blev! När jag inte sitter jag håller i honom så blir han mycket finare, så varför fortsätter jag ens göra det? Sjukt nöjd är jag iallafall med slutet av passet! :)
 
Imorgon ska jag försöka uppdatera bättre,, jag är fortfarande sjukt taggad på att blogga hehe...
 
Åh varför åker nosgrimman alltid snett på GG tränset, det händer aldrig på något annat träns...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin