Sista ridpasset

Idag red jag Olle för sista gången, det gick både bra och dåligt. I början var han väldigt pigg så jag fick stanna honom några gånger. Det var nog för att det blåste jättemycket och jag skulle ha tagit luva på honom eftersom han inte gillar att det blåser. Men men, mot slutet var han iallafall riktigt fin när han väntade lite mer. Jag kan inte beskriva känslan när jag skulle hoppa av, då visste jag att jag aldrig skulle få sitta på honom igen. Usch vad hemskt det var..
 
Sen duschade jag honom, då stod han bara och njöt för han älskar verkligen att bli badad. Men när jag tvättade ansiktet så blev han arg för det hatar han haha. Haha när jag och mamma skulle packa lite saker så hittade vi först inte Olles mapp med alla papper. Paniken som uppstår. Men vi hittade den och den låg precis där den skulle. Jag orkar inte oss ibland...
 
Nu är vi iallafall klara att åka imorgon, resan kommer ta runt 12 timmar om man rälnar med alla stopp osv. Lär vara dödstrött så nu ska jag göra tidsinställda innan jag gör en tidig kväll!
 
Less ponny på översta bilden
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin