Söndag

Idag fick Tristan bara gå en lugn tur i skogen då det var så varmt. Jag och Monica red runt lillslingan i bara skritt och trav och Tristan var något laddad. Det var ett tag sedan han gick i skogen så det är förståeligt att han var pigg, dessutom tog jag hackamoret så han lyssnade inte så bra. Tristan + hackamore fungerar inte riktigt ihop. Men jag tog det idag så han skulle få vila mungiporna lite. 
 
Efter att jag hade ridit honom fick han stå någon timme i boxen och vila då han ska gå ute i natt och även ett tag framöver tror jag. Troligtvis blir han lite lugnare och lite mer reglerbar i ridningen, men vi får helt enkelt se. 
 
Tristan var inte på så bra fotohumör idag..
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin