Supernöjd!

Lc- 0+0 fel
Banan var svår idag också + att C var jättetrött. Sparade honom på framhoppningen så jag hoppade bara nått språng på varje hinder. Jag följde planen och plockade ner tempot lite och försökte få en bra runda. I omhoppningen behöll jag samma tempo men tog in svängarna lite. Det var en liten galoppsträcka till sista hindret precis som igår, så jag ville inte göra om samma sak igen. Därför hade jag is i magen och tog det lugnt. Det blev en dubbelnolla och tiden räckte till en tredjeplats även om jag inte satsade så mycket. Var inte ens två sekunder från vinnaren!
 
Det är ganska fantastiskt att jag har hoppat honom en gång, haft honom i tre veckor och det går redan så här bra. Finafina C :)
 
Fler bilder och film kommer sen!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin