Svar på kommentar

Anonym
Vaccineras hästar på Irland som i Sverige? Har ni hunnit vaccinera honom så ni kan tävla? Är dom inte vaccinerade innan måste dom ha två eller tre sprutor innan dom är grundvaccinerade.
 
Svar: Jodå han är fullt vaccinerad, dom gjorde det på Irland och han ska vaccineras nästa gång i augusti. Vi har koll så det är bara att köra :)
 
Idag hade jag och mamma tänkt åka till travet och köpa benskydd och magplatta till C, han måste verkligen ha det akut till helgen. Skydden vi köpte från hööks var alldeles för stora tyvärr, även om de va i storlek M (cob). Sen rider jag honom om jag hinner, så får han vila imorgon istället!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin