Träningen idag

Idag var vi och red med Tristan i stöcke, det gick väl helt okej. Det var bara det att jag tog pehlamet och han går inte riktigt bra i dressyren på det då han blir otroligt tung i munnen. Jag red fram ganska länge i alla gångarter innan vi började hoppa, och han gick faktist helt okej i galoppen. Han var lite stark och stressade upp sig som ha brukar men det kändes ändå helt ok! 
 
Till hoppningen då, vi hoppade bara på ett räckte några gånger som framhoppning innan vi gick över till att hoppa kombination som har blivit lite som ett problem för oss. Det blev något stopp då jag inte riktigt hittade någon bra distans fram till hindret. Men det är bara träna på så blir det antaglien bättre sen! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin