11 november

Idag var det en kort dag i skolan, slutade vid halv 11 så det var inget att klaga på direkt! Efter skolan åkte jag direkt till stallet och red Peppe. Jag hade från början tänkt att rida i skogen idag, men eftersom det var så fint väder tänkte jag att jag lika gärna kunde rida på ridbanan och samtidigt få några nya fina bilder. Lättare sagt än gjort, Peppe blev verkligen jätte stressad av alla travhästar som sprang runt på banan och allt runt omkring. Efter ca 10 minuters skritt var han sjöblöt av svett så jag struntade i det och gick tillbaka till stallet istället. 
 
Lite senare när han hade fått lugnat ner sig red jag ut en sväng i skogen. Då skötte han sig jättebra och var som vanligt. Det blev dock mest skritt eftersom det var så mycket is i skogen och han har inga skor på sig än. 
 
 
Här är iallafall en bild från idag. Och ja, jag vet att täcket är lite för litet men han får ha det så länge.. Haha. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin