Avrundar kvällen

Idag har det varit en ganska lugn dag trots allt, tre hästar har blivit ridna men förutom det har jag i princip inte gjort någonting av nytta. T som jag red igår var först ut idag, honom skrittade jag runt slingorna på långa tyglar nästan hela tiden. Jobbade honom korta bitar men annars en ganska kravlös tur. 
 
Efter lunch var det Linuz tur att bli riden, eftersom det är så otroligt hårt i marken nu så red jag bara lugnt. Det blev i princip bara skritt och sedan lite trav några korta bitar. Han har iallafall lugnat ner sig nu om man jämför med hur han var tidigare i veckan. Han svävar iallafall inte ovanför marken längre haha. 
 
Sist men inte minst ut var Inter. Honom skrittade jag också bara med. Först i skogen och sedan en liten stund på ridbanan så han skulle få gå på lite böjda spår. Flyttade honom för skänkeln, gjorde halter, ställde och sånt så helt utan dressyr blev han inte trots att han fick gå i skogen. 
 
 
Nu ska har jag faktiskt tänkt gå och lägga mig, är så otroligt trött så att ögonen snart går i kors även fast klockan inte ens är 9. Men jag har ju varit igång lite mer den här veckan än vad jag brukar. Annars blev det här också världens längsta inlägg.. God natt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin