Dag 2- Min första tävling

Hahahahaha åh herregud, jag vill egentligen inte minnas detta. Men jag tror iallafall att jag var 9 kanske? Och skulle hoppa en 50 cm clear round med en liten ridskoleponny som heter Aleret. Jag minns att vi inte hade någon aning om alls vad vi kulle göra. Vadå framhoppning? Typ.
 
Iallafall. På banan gick det alldeles för fort har mamma berättat. Kom över ettan, men for i backen på tvåan. Hästen smet förbi och jag fortsatte rakt fram. Ung och dum som jag var så släppte jag inte tyglarna utan släpades efter en bit. Så fort jag kom ut från banan så kokade det över i huvudet på mig, så arg var jag. Vinnarskallen fanns redan då haha. Var sur i flera månader efteråt. Men på nästa tävling valde jag samma häst och samma hinderhöjd bara för att. Då gick jag nolla och blv hur glad som helst. Minnen :')
 
Finbilden...
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin