Dag 3- Presentation av min ponny

Tror väl egentligen att alla känner Kryckan vid det här laget, så tar det bara ganska snabbt.
 
Kryckan heter egentligen Biscuit Gold och är en valack född 2005, alltså 8 år gammal. Vi importerade honom från Irland för 6 månader sedan. Innan hade han tävlat ganska mycket upp till LA, med jättefina resultat. Han är ganska känslig, både i ridningen och personligheten. En liten mes haha. Men han är väldigt snäll och blyg mot okända personer. 
 
I ridningen är han som sagt väldigt känslig, men också ganska bekväm. Man måste se till att han har bjudning i början av passet. Han har tre otroligt fina gångarter, dock är han fortfarande ganska svag och oriden. Men det jobbar vi på! Ibland har han svårt att ta stöd i bettet, och går lätt bakom handen. Men jag tror att det kommer vara bättre när såret i mungipan har läkt, och vi har kommit igång efter att benbiten opererades bort.
 
I hoppningen är han en riktig stjärna. Hoppar allt man styr på med lätthet, stannar aldrig. Man får jättebra självförtroende av att sitta på honom. Han tycker att det är jättekul, och går in i sin egna lilla bubbla så fort han ser ett hinder. I Skellefteå skrattade funktionärerna på framhoppningen åt honom för att han såg så koncentrerad ut hahah. Stackars Kryckan. Nejmen han är helt fantastiskt, går inte ens att förklara..
 
Går inte att skriva ner min ponnys enorma personlighet i bara ett inlägg, han är världens bästa helt enkelt
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin