Dag 4- 5 saker om mig

1. Idag tog jag bort mitt konto på ask. Orkade verkligen inte ha kvar det längre haha. Det var så mycket skit där, för att inte tala om mina obesvarade frågor som bara blev fler och fler. Känns så skönt av någon anledning, rätt beslut!
 
2. Jag har jättesvårt att lita på människor. Släpper väldigt sällan folk nära även om jag vet att jag kan lita på dom egentligen. Vet inte hur jag ska förklara, men mina vänner är världens bästa! 
 
3. Jag tycker inte att jag rider bra. Jag lägger egentligen bara upp filmer från tävlingar på youtube för att kunna gå tillbaka och se hur vi har utvecklats, dock kollar jag nästan aldrig på dom. Jag tycker att min sits är ful, obalanserad och slarvig. Ser bara allt jag gör fel, även om jag gör mycket rätt också! Dessutom tycker jag egentligen att jag är för lång för Kryckan, iallafall i allra längsta laget.
 
4. En sak jag suger på, är att ta tag i saker. Ni har ingen aning om hur många gånger jag har panikpluggat sent in på natten innan prov.
 
5. Kryckan är det finaste jag har. Vad skulle jag göra utan honom? Världens bästa och finaste ponny, det finns ingen som han Heart
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin