En fin rubrik

Idag gick skolan galet långsamt även om vi har ganska korta dagar. Matten som var sista lektionen behöver vi inte ens prata om..
 
Åkte till stallet vid fem och gick en promenad med Kryckan i en halvtimme. Han var riktigt pigg och dryg, antar att han börjar få lite (läs: mycket) överskottsenergi nu. Fick stanna honom flera gånger eftersom han låg på som ett ånglok med mig hängandes i grimskaftet. Längtar tills jag får sätta igång honom...
 
Ska också hälsa från min käre bloggkompanjon Lindizz att hon tydligen har tidsbrist x100000000000 men att hon kommer blogga så fort hon kan! Hoppas ni inte gråter allt för mycket :')
 
Har världens bildbrist så hon får stå för bilden!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin