God morgon lördag!

Gord morgon på er! Är det bara jag som vaknar jätte tidigt när man vet att man kan sova hur länge som helst? Så var det iallafall i morse, jag vaknade vid 8-tiden och kunde verkligen inte somna om. Det var helt enkelt bara att kliva upp då. Jag har iallafall hunnit med att äta frukost i lugn och ro och nu ska jag sätta igång med ett hemprov. Tänke bara ge er ett levnadstecken först. 
 
Vad händer idag då? jo, Peppe ska ridas hade jag tänkt. Jag antar att det fortfarande är stenhårt och att underlaget är urdåligt. Så planen är att först jobba honom lite i skritt på ridbanan och avsluta med att rida en sväng i skogen. 
 



Kommentarer
Postat av: Sanna

Himlar vad fin du och Peppe är! :)

2013-11-24 @ 00:22:49
URL: http://sannas.horsewold.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin