Hej jag lever

Idag har jag verkligen inte haft någon tid alls över till att uppdatera, men vi fick iallafall sluta nästan 1 timme tidigare från skolan idag (tackar gud för det). Direkt när jag kom hem satte jag mig med matteboken och ränkande tills mamma kom hem, då tvingade hon med mig på en föreläsning som var på travet. Den var väl ändå ganska intressant men jag hade verkligen behövt dom timmarna till att plugga. 
 
Nu har jag sutttit en stund och räknat matte en stund men orkar inte mer nu, lika bra och gå och lägga sig så man är pigg på provet imorgon! Får helt enkelt tänka positivt. Återkommer med bättre uppdatering imorgon, om det är något speciellt ni vill läsa om, säg bara till! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin